Huisbezoeken

Binnen de praktijk zijn de omstandigheden voor onderzoek en behandeling ideaal; de dokter beschikt hier over de nodige instrumenten en het volledige dossier om u te onderzoeken.

Daarom wordt u verzocht om indien mogelijk steeds op consultatie te komen.

Wanneer u echt niet in staat bent om naar de praktijk te komen omdat u zich moeilijk of niet kan verplaatsen (hoogbejaarden, ernstig zieken, ....), kan u steeds telefonisch via 058/626970 een huisbezoek aanvragen. (niet via sms of digitale weg)

Indien mogelijk wordt gevraagd om een huisbezoek aan te vragen vóór 10u. Zo wordt u zeker nog de dag zelf ingepland. Van huisbezoeken na 10u wordt de dringendheid telefonisch ingeschat. Planbare huisbezoeken voor voorschriften, chronische opvolging etc. graag enkele dagen tot weken op voorhand vast te leggen. Voor huisbezoeken die de dag zelf dienen afgelegd te worden en buiten de reguliere ronde vallen kan een supplement aangerekend worden. 

Aangezien de planning door onverwachte problemen bij patiënten soms snel gewijzigd wordt is het niet mogelijk om een uur af te spreken voor het moment van het huisbezoek. Gelieve hier begrip voor te kunnen opbrengen. Indien u wel een exact uur wenst, dan komt u best naar het kabinet voor een consultatie op afspraak. 

In principe worden er geen huisbezoeken afgelegd buiten het grondgebied Koksijde

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie.